У Львові продають пам'ятку архітектури на вулиці Коновальця

9306 0
Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на аукціон нежитлове приміщення площею 250 кв.м., що на вулиці Коновальця, 88.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

Аукціон проведуть 24-го лютого. Кінцевий термін прийому заяв для участі в аукціоні – 21-го лютого, – інформують у прес-службі ЛМР.

Особи, які подали заяви та документи на участь в аукціоні, зобов’язані до 23-го лютого до 16:00 включно укласти договір про участь в аукціоні з ПП «Фірма СОМГІЗ» (м. Львів, вул. Сахарова, 46-а; тел. (032) 244 30 91; (032) 244 30 92.

Читайте також: В Україні перевірять ФОПів, які закрилися після змін єдиного податку 

Перелік необхідних документів можна знайти тут. Ознайомитись з умовами продажу можна за посиланням.
Детальніша інформація – на сторінці управління комунальної власності.

Довідка. Об’єкт є пам’яткою архітектури місцевого значення. Будинок № 88 зведений у 1904-1905 рр. як власна вілла львівського скульптора та архітектора Михайла Маковича. Вілла збудована за участі Станіслава Деца. Сецесійний скульптурний декор виконаний Михайлом Маковичем.

Будинок – цегляний, одноповерховий на високому цоколі, з мезоніном та горищем. Пам’ятка відповідає критерію автентичності (зберегла свою форму, планувальну структуру, архітектурний вистрій фасадів) та показує розвиток архітектури і містобудування м. Львова періоду стилю сецесія. Інженерні мережі – водостічна система, каналізація, електрична мережа, опалення. Інженерне обладнання – електроосвітлення, телефонізація.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!