Купи картину: допоможи родині загиблого Віктора Гурняка

2670 0
Художньо-меморіальний музей Івана Труша виставив на аукціон дитячі малюнки за мотивами творів художника, кошти з яких будуть передані родині загиблого бійця в АТО Віктора Гурняка.
Фото: facebook.com, todtrk.com.ua

Фото: facebook.com, todtrk.com.ua

Виставлені на аукціон роботи – картини переможців VI Конкурсу дитячого малюнка «Слідами мандрів Івана Труша». З-поміж 258 дитячих малюнків було визначено 18 переможців. Кращі роботи експонуються на міні-виставці в залах Художньо-меморіального музею Івана Труша (вул. І.Труша, 28). Малюнки виконані на картоні формату А-3. 

Читайте також: З’явився фільм про Віктора Гурняка, який загинув в АТО

Вилучені кошти будуть передані родині Віктора Гурняка, бійця 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар».Він загинув 19 жовтня 2014 року, коли під обстрілом вивозив поранених у районі 32-го блокпосту поблизу селища Сміле Луганської області. У героя залишилися вдова Ірина та донечка Юстина. Похований Віктор Гурняк на полі урочистих поховань на Личаківському кладовищі.

Стартова ціна кожної роботи – 50 грн.

Читайте також: Останній фоторепортаж Віктора Гурняка із зони АТО

Аукціон триватиме до 22 лютого.

Ознайомитися з картинами та зробити свою ставку можна на facebook-сторінці музею.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!