Політична реклама

У Львові виступлять Scorpions. Квитки - від 390 до 1990 грн

2296 0
27 жовтня у Львові на Велотреку СКА відбудеться єдиний в історії міста концерт гурту «Scorpions». Шоу обіцяє бути вражаючим, а ціни на квитки коливаються від 390 грн до 1990 грн - повідомляють організатори.

Оголосивши 2010 року про завершення своєї музичної кар’єри, «скорпіони» вирішили «вкусити» на прощання – організували світове турне, в межах якого передбачено чотири концерти в Україні: Київ, Одеса, Дніпропетровськ та Львів. Музиканти кажуть, що «молодими вони ніколи вже не стануть, однак фініш хочуть зробити гучним». Запевняють, що залишать сцену чемпіонами і «ховати» передчасно їх не треба - турне триватиме три роки.

Аби закарбувати останній виступ у пам’яті слухачів назавжди, музиканти збільшили тривалість шоу, включивши у програму концерту не лише нові пісні, а й перевірені часом хіти. Зазвучать Still Loving You, Rock You Like a Hurricane, When Love Kills Love, Send Me an Angel. А також - Wind of Change, що «як штормовий вітер, через який дзвенить дзвін свободи світу у свідомості людей дме в обличчя часу», про який співав соліст Клаус Майне ще у 90-роках.

Подбали організатори й про спецефекти. Кожна пісня супроводжуватиметься спеціальним набором піротехнічних засобів, загальна кількість яких досягає 262 установок, технічний райдер складає 60 сторінок, а вага беклайну - більше 10 тонн. Так, для перевезення залучать вантажний літак АН-12, а сцена, звукове та світлове обладнання подорожує з міста в місто на 20-тонних траках.

Зараз ми хочемо завершити дивовижну кар'єру Scorpions на високій ноті, – зазначають учасники гурту. Ми надзвичайно вдячні долі, що навіть після стількох років ми не втратили пристрасть до музики. Саме тому ми прийшли до єдиної думки, що Scorpions досягли кінця свого творчого шляху. Ми закінчуємо нашу активну гастрольну діяльність і в цьому турі прощаємося з нашою публікою по всьому світу... Ми хочемо подякувати всім нашим фанатам за нескінченну підтримку протягом довгих років!»

Придбати квитки на концерт у Львові можна у квитковій касі на вул. Банківській, 5, на сайті kasa.lviv.ua або за номером телефону 243-00-02. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!