У Львові виступлять солісти з Падуї, Гранади та Фрайбурга

1269 0
14 вересня о 19:00 у Львівському будинку органної та камерної музики, що на вул. Бандери, 8, відбудеться концерт європейських солістів «Шість міст – шість голосів».

У програмі звучатимуть твори Пуччіні, Габуссі, Чайковського, Мейтуса, Кости, Мастронарді, Шумана, Рахманінова, Россіні та інших композиторів, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ми гордимося партнерством зі Львовом, українським містом, яке включене до Списку світової спадщини ЮНЕСКО. За час нашої співпраці було зроблено багато добрих речей та налагоджено велику кількість гарних міжособистісних контактів. Наше Товариство має на меті сприяти порозумінню між народами та підтримувати розвиток культурних зв'язків між нашими містами. Тому ми з особливою радістю запрошуємо львів'ян і гостей міста на концерт під назвою «Шість міст - шість голосів», у якому виступлять прекрасні солісти з Фрайбурга та його міст-партнерів – Падуї (Італія), Гранади (Іспанія) та Львова», – зазначив голова Товариства сприяння міським партнерствам міста Фрайбург Ганс-Юрген Штадельгофер.

Львів на цьому проекті представлятиме співачка Національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Марфа Шумкова, писав ZIK. " За пропозицією організаторів ми маємо виконати по три романси і заспівати всі разом ансамблем. Це буде цікаво. Я співатиму мого улюбленого С. Рахманінова «В молчаньи ночи тайной». Я приготувала ще два романси Ю. Мейтуса «Червону ромашку» і «Ксеню». Це дуже насичені романси-балади, які люблю виконувати. Особливо «Ксеню». Це короткий твір. За силою це велике драматичне полотно з геніальною музикою і текстом. Сподіваюсь, що зацікавлю публіку на концертах", – розповіла співачка.

Організатор концерту – місто-побратим Львова Фрайбург (Німеччина). Вхід на концерт вільний.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!