У Львові виступить британська рок-легенда Кен Хенслі

2299 0
Екс-учасник легендарного рок-гурту «Uriah Heep» Кен Хенслі знову виступить у Львові. Рік тому він закохався у Львів та львів’ян, тож 30 жовтня дасть ще один концерт, інформують організатори.

Концерт пройде у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7). Цього разу британський рок-музикант, автор пісень, композитор, «сірий кардинал мелодійного року» привезе до міста Лева нову ексклюзивну акустичну програму – в рамках свого світового туру «The Misterious Journey» («Таємнича подорож»). Початок концерту – о 19:00.

Торік восени Кен Хенслі уже гастролював Україною. Тоді його концерт з аншлагами пройшли у Чернігові, Києві, Львові, Харкові та Донецьку. Він був вражений надзвичайно теплим прийомом та ажіотажем: на концерт вдалося потрапити далеко не всім охочим. Тому музикант вирішив повторити тур містами України. Окрім Львова, у гастрольному графіку Кена – Дніпропетровськ, Київ, Чернігів та Іллічівськ. Організатори туру припускають, що це може бути останній масштабний тур в кар’єрі легендарного рокера.

У концертній програмі «The Misterious Journey» 69-річний Кен Хенслі планує зіграти хіти з репертуару «Uriah Heep», зокрема «July Morning», «Lady In Black», «Easy Living», «Look At Yourself». Традиційно концерти Хенслі більше нагадують авторські вечори: музикант багато спілкується із залом, відповідає на запитання публіки, а опісля виступу роздає автографи і фотографується із шанувальниками.

Кен Хенслі був учасником «Uriah Heep» з 1969 до 1980 року.

Ціна квитків на концерт Кена Хенслі у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7), який відбудеться 30 жовтня, – від 200 до 590 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!