Політична реклама

У Львові виступить джазовий проект "The three waves trio"

981 0
Концерт міжнародного джазовий проекту відбудеться в четвер, 30 серпня, у "ДжазКлубі.Львів".

Учасники колективу – Michael Parker (США), Grzegorz Pałka (Полща), Роман Бардун (Україна).

Музика "The three waves trio" – це поєднання сучасних джазових тенденцій Нью Йорку, української мелодичності та польської джазової традиції. Хлопці виконають власні композиції, а також вибрані джазові стандарти, повідомляє прес-служба мистецького об'єднання "Дзига".

Довідка:

"The three waves trio"

Майкл Паркер/Michael Parker – контрабасист із Нью Йорка. Він вчився джазу та класичної музики в знаменитих музикантів світового масштабу, таких як Скотт Коллі (Андерграунд Кріса Портера), Рейд Андерсен (Бед Плюс), Ернст Глерум (Амстердамська конcерваторія) та Марек Каліновський (Краківська філармонія). Він також мав честь грати з такими джазовими зірками як Джон Скофілд, Ерік Харланд та Кріс Портер. Любов Майка до подорожей та музики дала йому можливість пограти на різних сценах Сполучених Штатів та Західної Європи.

Гжегож Палка/Grzegorz Pałka – молодий талановитий барабанщик з Кракова. Він брав участь і здобув нагороди на багатьох фестивалях та конкурсах, серед яких Міжнародний фестиваль «Драм фест» в місті Ополе. Також він є учасником різних джазових майстеркласів, де вчився в таких музикантів як Біллі Херт, Дом Фамуларо, Марта Клімасара.

Роман Бардун – піаніст зі Львова. Він має досвід гри в різноманітних колективах включаючи бігбенди, оркестри. Вчився у видатних польських джазових піаністів, таких як Йоахім Менсель, Анджей Ягодзінський, Марцін Масецький. Роман брав участь в міжнародних проектах граючи з музикантами Польщі, Німеччини, Великобританії, США, виступав на фестивалях Польщі, України, Молдови та Росії. Роман є стипендистом програми Міністра культури Польщі "GAUDE POLONIA" 2010 року.

Початок концерту о 20:00

Вхід : 40 грн, учасникам "Етноклубу Набутків" та "Джаз клубу" - знижка.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!