Політична реклама

У Львові виступить Павло Табаков

978 0
3 лютого в ресторані імпровізацій Грушевський cinema jazz (просп. Шевченка, 28) відбудеться концерт Павла Табакова. Початок о 20:00.

Павло Табаков вперше виступатиме на сцені Грушевський cinema jazz. Артист представить гостям нову концертну програму «Така зима», в якій ще більше романтики і ще більше драйву.

Програма «Така зима» - це і хіти, і абсолютно нові композиції. Вибухові попурі на пісні легендарного гурту Queen, стильна інтерпретація English man In New York Стінга, україномовна версія вічного хіта Шарля Азнавура Une Vie D’Amour.

З цим «фірмовим» матеріалом Павло підкорив аудиторію шоу «Голос країни» - і цими піснями він обов’язково порадує гостей ресторану імпровізацій Грушевський cinema jazz. Не обійдеться виступ і без найвідоміших романтичних хітів з репертуару самого Табакова.

Продовження вечора в ресторані імпровізацій Грушевський cinema jazz від  гурту «UrbanBand»

Довідка

Вартість квитка: 100 грн. Замовлення за тел.: (098) 676 46 00

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!