У Львові виявили несанкціоноване звалище будівельних та побутових відходів

1662 0
Звалище вже має площу орієнтовно 4700 м. кв. і відходи накопичуються.
Фото: ФБ/Державна екологічна інспекція у Львівській області

Фото: ФБ/Державна екологічна інспекція у Львівській області

У Львові, поблизу вулиці Тракт Глинянський, виявили несанкціоноване звалище відходів. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Читайте також: У Великих Грибовичах, де було сміттєзвалище, відкрили біогазову електростанцію. Відео

При обстеженні території в околиці вулиці Тракт Глинянський (до перехрестя з вулицею Тарасівською), що відноситься до Личаківської райадміністрації Львова, інспекція виявила складування будівельних та побутових відходів на орієнтовній площі 4700 м.кв. (відходи накопичуються).

Власника відходів не встановили. Проби ґрунту відібрали для проведення лабораторних досліджень. Інспекція скерувала лист Личаківській райадміністрації, аби відреагували та ліквідували несанкціоноване звалище побутових та будівельних відходів.

Нагадаємо, що поблизу села Сокільники Пустомитівского району знайшли медичні відходи, а саме – пробірки зі слідами крові. Зокрема, у лісопосадці поблизу дороги «Львів – Пустомити» був насип побутового сміття та медичні скляні колби з речовиною, схожою на кров.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!