У Львові виявили ще одне незаконне будівництво

2838 0
Після завершення перевірки ДАБІ зможе накласти на забудовника штраф до мільйона гривень.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Інспекція держархбудконтролю у Львові виявила незаконне будівництво складів на вулиці Земельній, 1. Про це під час брифінгу повідомив в. о. керівника ДАБІ у Львові Теодозій Денисяк, пише пресслужба ЛМР.

Читайте також: На Личаківській вперше в Україні повністю знесли незаконну багатоповерхівку. Фото дня

Позапланову перевірку на будмайданчику посали 20 січня. У ДАБІ кажуть, що забудовник не має дозвільних документів на будівельні роботи. а також відсутнє право на власність земельної ділянки. 

Попри перевірку будівництво триває. Як повідомили у департаменті містобудування, забудовник ТзОВ «Сапфір Парфум Косметик» не отримував містобудівні умови та обмеження на забудову земельної ділянки.

«В єдиному реєстрі документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт, засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів не вдалось виявити жодного документу, що дає право на виконання будівельних робіт», – додають у департаменті.

Після завершення перевірки ДАБІ зможе накласти на забудовника штраф до мільйона гривень. Далі юридичний департамент розглядатиме можливість скасувати оформлене право власності, й приведення будівлі до попереднього стану.

Читайте також: Скандальну забудову на вулиці Шевченка узаконять

Нагадаємо, що переглянути оновлену мапу незаконних забудов у Львові можна за посиланням.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!