Львів'яни першими отримають розмальовку для дорослих "Дивовижні міста"

5265 0
Дедалі більшої популярності у світі набирають видання-розмальовки для дорослих. Так звані антистресові видання допомагають відволікатися від повсякденної рутини, розвивати свої творчі навики та просто отримувати задоволення від процесу малювання. Львів’яни першими у світі матимуть нагоду розмальовувати географічні калейдоскопи Стамбула, Амстердаму, вишукані вулички Нью-Йорка, Лондона, Токіо, Парижа та інших міст світу побачених та вигаданих у розмальовці для задоволення на відпочинку.

Унікальність

28 липня відбудеться львівська прем’єра книжки-розмальовки «Дивовижні міста» канадського художника Стівена Мак-Доналда. Вихід розмальовки в українському перекладі на 2 тижні випереджує прем’єру у США. Там книжка вийде лише 11 серпня. Права на український переклад «Дивовижних міст» придбало львівське видавництво «Урбіно».

У книжці-розмальовці «Дивовижні міста» буде близько 60 детальних малюнків, розмальовування яких допоможе розслабитися, наприклад, після важкого робочого дня. Графічні зображення дивовижних міст – справжні витвори мистецтва. До процесу розмальовування можна залучати як дорослих, так і дітей, щоб пізнавати разом цей неймовірний світ у всіх можливих барвах.

Видавець розповідає

tvoemisto.tv розпитало Божену Антоняк, директора видавництва «Урбіно» про новинку:

Ми побачили інформацію про книжку в інтернеті і вона нас вразила своєю незвичністю та дуже якісною графікою. Ще до її виходу з’явилися захоплені рецензії в понад 20 країнах світу. Ми вже віддали книжку до друку і оголосили її попередній розпродаж на сайті нашого видавництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяча розмальовка для вивчення цифр. Де завантажити

Що мене завжди вражає в книжковому маркетингу заходу, це вміння промувати книжку ще до її виходу. Сьогодні права на «Дивовижні міста» продано у такі країни, як Бразилія, Китай, Японія, Німеччина, Іспанія, Тайвань, Туреччина, Україна. Цю книжку вже з квітня попередньо продають на Амазоні. І, наприклад, у травні вона посіла 1-ше місце серед продажу усіх книжок на Амазоні в Іспанії. Українці отримають цю книжку першими в світі!

Як придбати

Вартість здрукованої книжки "Дивовижні міста" становитиме 85 грн. Знижку 10% від вартості книжки отримає кожен, хто встигне зробити попереднє замволення в інтернет-книгарні видавництва "Урбіно" до 28 липня.

Нагадаємо, що минулого року у Львові видано розмальовку-антистрес "Чарівний сад" та "Зачарований ліс".

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!