У Львові визначать заклади харчування, дружні до дітей

2150 1
Активні батьки разом із владою Львова розпочинають кампанію «Місто дружнє до дітей».
фото: facebook, ivona.bigmir.net, lviv.vgorode.ua

фото: facebook, ivona.bigmir.net, lviv.vgorode.ua

На першому етапі цієї ініціативи буде визначено перелік закладів харчування, які в пріоритетах своєї діяльності та існування створили комфортні умови перебування для батьків та їх малюків. Критеріями підбору таких закладів стали наявність наступних елементів: повивальні столики у туалетних кімнатах, дитяче крісло (приставне), дитяче меню, дитячі зони або окремі кімнати для дітей, паркінг для візочків. Закладам буде запропоновано отримати наліпку на фасад, яка свідчитиме про дружність закладів до дітей.

Читайте також: Вхід із дитиною – заборонено. Історії трьох львів’янок

«Спільно з батьками ми хочемо виокремити соціально-відповідальні та привітні до дітей заклади. Це дозволить насамперед мамам орієнтуватись, які заклади найкраще дбають про свого клієнта та пропонують хороші умови перебування для дітлахів. Ми дуже задоволені, що у продуктивній співпраці з активними мамами, які відчували проблему у відсутності такої ініціативи, нам вдалось дійти до спільного консенсусу щодо критеріїв та мети програми», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
19 Серпня, 2015 15:23
Львовянин Обязательно сделайте список, куда не пускают с детьми, что бы я знал куда можно ходить и не слушать детские вопли.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!