У Львові визначили банк, який обслуговуватиме бюджетні кошти

1608 0
Кошти бюджету Львова обслуговуватиме "Укргазбанк".
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

«Укргазбанк» продовжить обслуговувати кошти бюджету Львова і у 2021 році. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні виконавчого комітету.

Читайте також: Без бюджету та з виконкомом. Як на сесії домовлялись депутати і Андрій Садовий

У 2021 році обслуговування коштів бюджету Львівської міської територіальної громади у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ здійснюватиме Львівська обласна дирекція публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Укргазбанк».

У коментарі Тvoemisto.tv голова постійної депутатської комісії Наталія Шелестак розповіла, що банк обирали на засіданні бюджетної комісії. Свої пропозиції надали чотири банки, найвигідніші були в «Укргазбанку».

«Ми розіслали всім державним банкам пропозицію прийняти участь у конкурсі. На засіданні комісії розкривали конверти із пропозиціями. Отримали пропозиції від «Ощадбанку», «Укргазбанку», «Укрексім банку» і «Приват банку». Найкращі умови запропонував «Укргазбанк», вони запропонували 5% - це річна ставка на залишкові кошти. Інші пропонували від 0,2 до 4%», – каже Наталія Шелестак.

Читайте також: Бюджет розвитку Львова. ЛМР заклала 760 млн грн кредиту, депутати кажуть, що місто не потягне

Нагадаємо, на першій сесії ЛМР депутати сперечались про визначення банку який обслуговує бюджетні кошти міста. Вирішили, що банк обиратимуть на конкурсі, який проведе постійна депутатська комісія з питань бюджету. Виконком затверджує їх рішення. Наприкінці грудня рада Львівської ОТГ затвердила бюджет територіальної громади на 2021 рік. Доходи бюджету визначені у сумі 11 млрд 148 млн 749 тисяч 900 гривень, видатки – 10 млрд 692 млн 249 тис. 900 гривень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!