У Львові визначили ділянку для створення ІТ-парку

3746 1
Депутати Львівської міської ради на сесії 23 квітня затвердили цільову програму розвитку ІТ-парку у Львові.

Як зазначено в документі, важливими факторами для побудови та розвитку ІТ-парку у Львові є необхідність поповнення місцевого бюджету (до 150 млн грн на рік), створення нових робочих місць (від 3000), щорічний приріст працівників галузі на 20-25%, будівництво доріг та інженерних комунікацій тощо, інформує прес-служба міськради.

Для будівництва ІТ-парку в програмі запропоновано земельну ділянку площею 4,8282 га на вулиці Щирецькій – Ряшівській (проектованій). Очікувані результати від створення ІТ-парку: будівництво 5 офісних приміщень на 4-5 поверхів, нові робочі місця тощо.

Читайте також: Як виглядатиме будинок для айтішників у Львові

Із ідеєю про створення комплексної інфраструктури для ІТ-компаній до ЛМР звернулася 20 квітня 2015 року Асоціація «Львівських кластерів інформаційних технологій та бізнес-послуг».

Фото: www.lvivpost.net, dou.ua, www.slk.kh.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
24 Квітня, 2015 13:58
А. депутати подумали б трохи про створення нових садочків і пологових будинків, жінкам вже народжувати ніде у Львові. Дбають лише про те, що їм вигідно і не більше, лицеміри
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!