У Львові визначили переможців конкурсу з озеленення вулиць

1768 0
Переможці конкурсу отримають реалізацію ідеї запропонованого проєкту.

У Львові визначили проєкти-переможціі конкурсу «Озеленіть мою вулицю», що ініціювало управління екології і природних ресурсів ЛМР. Сьогодні відбулося засідання журі. Як повідомляють в управлінні, у конкурсі брали участь 33 учасники, проте не всі надали візуалізації своїх пропозиції.

Так, переможцями стали: Дмитро Мойсеєнко (Городоцька, 81-85), Оксана Софіянчук (Городоцька, 155-163 – протилежна сторона), Олександра Чучко (доріжка вздовж вул. Княгині Ольги, 122-122а), Олег Басистюк (вул. Рудницького, 1-33), Оксана Калиняк (с. Гряда, вул. Шевченка, 38-40) та Петро Цимбалюк (м. Дубляни, вул. Данила Галицького).

Читайте також: У Львові затвердили Комплексну стратегію озеленення міста

«Переможці конкурсу отримають реалізацію ідеї запропонованого проекту. Фінансування видатків на реалізацію проектів, що отримали призові місця, проводитиметься з бюджету розвитку міського бюджету на 2021 рік», – йдеться в повідомленні.

Візуалізації деяких проєктів з озеленення вулиць у Львові

Іще тринадцять пропозицій також відзначили в управлінні екології та природних ресурсів. Зокрема, їх майже в повному обсязі врахують у межах озеленення районів Львова.

Візуалізації зі сторінки упрвління екології та природних ресурсів ЛМР у Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!