У Львові визначили переможців на керівні посади ще двох медзакладів області

1505 0
Напередодні спецкомісія рекомендувала перших сім очільників медзакладів Львівщини.
vashezdorovie.com

vashezdorovie.com

Конкурсна комісія, яка оцінює претендентів на посади керівників 14 медичних закладів Львівської області, на засіданні 4 та 5 квітня рекомендувала ще чотирьох переможців. Про це інформує керівниця департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Читайте також: Хто збирається очолити обласні лікарні Львівщини

Зокрема на посаду ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» рекомедували Сергія Федоренка, який попередньо також очолював медзаклад.

Керівником «Самбірського міжрайонного протитуберкульозного диспансера» рекомендували Мирослава Голубінку. Загалом конкурсна комісія призначила дев’ятьох керівників медичних закладів Львівщини.

Засідання комісії з обрання директорів КЗ ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» КЗ ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи».«Львівська обласна клінічна лікарня» перенесли на 16 квітня.

На посаду керівника обласного перинатального центру претентували Ірина Біль, Дзвенислава Москв'як та Марія Малачинська. Однак, за словами Ірини Микичак, у всіх кандидаток слабка готовність до виведення з тіні платних послуг.

Очільниками обласної психіатричної лікарні виявили бажання стати Олександр Губар і Богдан Чечотка, а обласного госпіталю інвалідів війни — Микола Колачинський, Андрій Голдун, Андрій Сав'юк, Сергій Касян, Максим Прикупенко. 

Читайте також: У Львові перейменували 10 комунальних лікарень та поліклінік. Перелік

Нагадаємо, днями конкурсна комісія рекомендувала кандидатури керівників спочатку трьох, а потім ще чотирьох керівників обласних медзакладів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!