У Львові визначили переможців на керівні посади у трьох медзакладах області

2284 0
Двоє з трьох переможців керували закладами й до конкурсу.
vashezdorovie.com

vashezdorovie.com

Конкурсна комісія, яка оцінює претендентів на посади керівників 14 медичних закладів Львівської області,  визначила трьох переможців.

Як інформує прес-служба Львівської області, комісія затвердила переможцем на посаду керівника Львівського обласного центру громадського здоров’я Мар’яну Служинську, яка раніше працювала головним лікарем Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом.

Читайте також: Хто збирається очолити обласні лікарні Львівщини

На посаду генерального директора КЗ ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» затвердили Андрія Синюту, який до конкурсу був головним лікарем цього ж закладу. Романа Пукаляка, який очолював обласний клінічний діагностичний центр комісія обрала генеральним директором цього закладу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!