У Львові визначили підрядника для реконструкції Грибовицького сміттєзвалища

1129 0
Роботи мають завершити до кінця 2018 року.
ілюстрацію надав Богдан Михалусь

ілюстрацію надав Богдан Михалусь

Реконструкцію полігону Грибовицького сміттєзвалища поблизу Львова за 22 млн гривень виконуватиме київська компанія БК «Сучасні будівельні рішення» (БК «СБР»). Про це пишуть Наші Гроші. Львів із посиланням на сайт електронних закупівель Prozorro.

Відповідно до тендерної документації, першочергово на полігоні зведуть запобіжну дамбу і вал із георешітками. Крім цього облаштують системи дренажу, збору фільтрату та чистих вод, встановлять оглядові колодязі, футляри зі сталевих труб та насосну станцію перекачування фільтрату. Також планують зробити гідростережні свердловини та під’їзну автомобільну дорогу. Роботи мають завершити до кінця цього року.

Читайте також: Хто проектуватиме сміттєпереробний комплекс у Львові

Нагадаємо, на початку квітня у Львові ЛКП «Збиранка» оголосило тендер на першочергові запобіжні заходи реконструкцію Грибовицького сміттєзвалища на понад 26 млн гривень, які передбаченні з міського бюджету.

Згідно з даними Youcontrol, ТОВ БК «Сучасні будівельні рішення» зареєстроване 2010 року у Києві та спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових приміщень. Кінцевим бенефеціарним власником компанії є Наталія Мартиросян, якій також частково належать ще п’ять фірм, котрі займаються будівництвом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!