У Львові обмежують роботу закладів харчування

2019 0
Після 23.00 заклади зможуть працювати лише на виніс або на доставку, але всередину вхід заборонено.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львові внесли зміни до роботи закладів громадського харчування, вони зможуть працювати з 06.00 до 23.00 з можливістю роботи на виніс та на доставку. Про це повідомляє Львівська міська рада. 

Таке рішення прийняли сьогодні, 5 листопада, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Читайте також: У Львові дозволили відвідувати галереї та музеї 

Тож заклади громадського харчування можуть працювати з 06.00 до 23.00, а опісля закриття фізично змушені бути зачинені. Замовлену продукцію можна видавати лише через віконечко чи в інший спосіб, але заходити всередину буде заборонено. 

«Умовно, якщо людина хоче піти купити круасан чи замовити каву, то вона матиме таку змогу. Однак біля такого закладу не має бути скупчення», – зазначають у міськраді. 

Водночас, після 23.00 год на виніс заборонено продавати будь-які алкогольні чи слабоалкогольні напої. 

Читайте також: Львів готує план, щоб повернути дітей до школи

Нагадаємо, що у Львові, попри «червону» карантинну зону, дозволили відвідувати музеї та галереї. Потрапити туди можуть ті, у кого є Covid-сертифікат (дві дози), негативний ПЛР-тест або експрес-тест чи довідка про те, що відвідувач перехворів. Такі ж документи повинні мати і працівники музеїв та галерей.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!