Політична реклама

У Львові вздовж трамвайного маршруту №2 облаштували інформаційні табло

1589 0
У межах проекту «Система організації дорожнього руху для трамвайних коридорів № 2 і № 6» вздовж трамвайного маршруту №2 змонтували 4 інформаційні дисплеї.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

За словами начальника відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослава Туркевича, на сьогодні інформаційні дисплеї встановлено на вул. Дорошенка та на вул. Коперника.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Зараз змонтовані табло ще не працюють. Впродовж травня заплановано змонтувати ще 7 дисплеїв на вул. Чупринки – Горбачевського, на вул. Мельника навпроти палацу «Україна», на вул. Коновальця на кінцевій зупинці трамваю №2, на вул. Коновальця – Мельника та на вул. Чупринки – Київська», - розповів Мирослав Туркевич.

На дисплеях буде висвітлюватись номер маршруту, напрямок руху, скільки хвилин залишило до прибуття трамваю на зупинку та скільки часу до прибуття на кінцеву зупинку. Крім того, на дисплеях буде  і додаткова інформація.

«Кожен дисплей матиме різну кількість біжучих рядків з різною інформацією. Зокрема, буде інформація про міські автобуси, які тут курсують», - зазначив Мирослав Туркевич.

Загалом, вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів буде встановлено 24 інформаційні дисплеї. Відповідно до угоди з компанією «Сварко», вони мають бути змонтовані до липня цього року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!