Політична реклама

У Львові вже понад тиждень видають закордонні паспорти у звичайному режимі

1375 0
До територіальних підрозділів міграційної служби доставлено майже 100 тисяч закордонних паспортів.

У зв’язку зі зміною виробника бланків паспортів громадянина України для виїзду за кордон у липні, були затримки із видачею закордонних паспортів громадянам,- повідомляє прес-служба Державної міграційної служби.

Починаючи з 12 липня виготовлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон було відновлено, а вже 17 липня Державна міграційна служба України у Львівській області отрмала бланки паспортів для формлення в терміновому режимі.

Як повідомила Твоє місто Світлана Мірошниченко, речник Державної міграційної служби у Львівській області, вже понад тиждень у Львові відновили видачу закордонних паспортів у звичайному режимі.

Водночас, за словами Світлани Мірошниченко, черги для подачі заяв на оформлення закордонних паспортів, а також на отримання документів у Львові  практично відсутні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!