У Львові взяли під варту директора нічного клубу, де сталася пожежа

3231 0
Суд обрав запобіжний захід виконуючому обов’язки директора львівського нічного клубу «МІ100», де нещодавно сталася пожежа із трагічними наслідками.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Сергію Чередніченку, який зараз виконує обов'язки директора нічного львівського клубу «МІ100», Франківський районний суд Львова обрав запобіжний захід: його взяли під варту на два місяці з можливістю внесення застави 87 тис. грн.

Сергій Чередніченко свою вину визнає частково, заявляючи, що все було зумисно організовано стажером на посаді арт-директора, а причиною, за його словами, є конкуренція. Сергій Чередніченко розповів, що не був поінформований про те, що під час шоу використовуватимуть відкритий вогонь у приміщенні клубу, бо стажер повідомив йому про те, що буде лише світлова ілюзія вогню.

За інформацією прес-служби Головного управління Нацполіції у Львівській області, 29 листопада був допитаний стажер нічного клубу, і слідчі дії тривають. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «порушення законодавчих вимог до правил техніки безпеки».

Читайте також: У Львові хочуть покарати чоловіка, який завдавав ушкоджень рятувальникам під час пожежі

Нагадаємо, 27 листопада о 01:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі «МІ100», що на вулиці Наукова, 7. Унаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини. Тієї ночі у клубі влаштували вогняне шоу, що і називають попередньою причиною займання. Під час роботи пожежників львів'яни знімали палаючу будівлю на відео і робили селфі на її фоні. Медикам не вдалося врятувати чоловіка, який отримав 95% опіків тіла

За матеріалами Радіо Свобода, УНН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!