У Львові з аукціону планують продати аптечний склад на П'ясецького

1360 0
Приміщення в аварійному стані і його давно не використовують.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Львівська обласна рада планує виставити на аукціон аптечний склад на вул. П'ясецького. Зокрема, йдеться про цілий комплекс приміщень у кілька сотень квадратних метрів, що перебувають в аварійному стані. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради став Сергій Івах.

Читайте також: У Львові планують продати приміщення лабораторного центру поруч із хостелом

За його словами, усе варто продати якнайшвидше, аби не втратити те, що є.

«На жаль, у приміщення залишилася лише гарна назва – аптечний склад. По факту, дана територія передана в приватні руки. Майно незагосподарьоване, воно руйнується, тому, вважаю, його треба продавати якнайшвидше. Обласна рада або втратить це майно або не отримає таких коштів, які могла б сьогодні отримати», – каже він.

Згідно із документами, площа комплексу будівель складає 5 431,1 квадратних метри. Сюди входять різні склади (галенозасовочний, ксиневий, склад лікарських рослин, з прибудовою, підвалом), прохідна, ангари, спиртосховище тощо.

Аукціон із продажу приміщень відбудеться, якщо депутати проголосують за ухвалу. Це може відбутися на найближчій сесії Львівської облради.

Читайте також: Львів опинився у трійці міст-лідерів, які найактивніше здавали в оренду майно

Нагадаємо, у Львові через аукціон планують продати приміщення лабораторії Львівського обласного лабораторного центру МОЗ, які розташовані у самому центрі Львова, на 5 поверсі будинку на вул. Городоцькій, 2. Наразі проєкт рішення щодо продажу цього приміщення та ще кількох комунальних приміщень, які запропонувало на розгляд управління майном спільної власності ЛОР, депутати не підтримали. На найближчій сесії рішення знову мають підготувати та заслухати. 

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!