У Львові з аукціону продадуть кавове пиво, аби допомогти військовим

2603 0
У суботу, 20 вересня, у Львові з аукціону продаватимуть кавове пиво. Кошти, отримані з торгів, віддадуть на потреби українських військових.

«Нарешті можна спробувати Кавове пиво «Кумпель», створене дбайливими руками нашого головного пивовара Тараса Фалика та фіналіста чемпіонату світу з приготування кави Вадима Грановського», – інформують організатори аукціону.

Завтра, 20 вересня, о 15:00 на малій сцені свята «На каву до Львова» біля фонтану «Амфітріта» відбудеться благодійний аукціон з продажу 11 літрових пляшок кавового пива у подарунковому упакуванні. Усього зварено 22 літри напою.

На аукціоні планують продати три перші розлиті пляшки кавового пива, а також дві упаковки по чотири пляшки. Стартова ціна одної пляшки – 50 гривень, стартова ціна упаковки з чотирьох пляшок – 180 гривень.

Всі гроші, отримані на аукціоні, передадуть на лікування вояків АТО через Фундацію духовного розвитку УГКЦ.

Читайте також: Make coffee not war: у Львові стартувало свято кави


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!