У Львові з автобуса випав і загинув на місці 69-річний чоловік

9808 0
Подія трапилася вчора, о 17:40.
Фото: 7dniv.info

Фото: 7dniv.info

Вчора, 12 листопада, у Львові трапилася дорожньо-транспортна пригода. Із автобуса на перехресті вулиць Чигиринська та Грінченка під час відкривання дверей випав на тротуар пасажир 1951 року народження. Про це повідомляє департамент з птиань цивільного захисту львівської ОДА.

Подія трапилася о 17:40. Мешканець міста Зашків Жовківського району внаслідок падіння і травм загинув на місці. Автобус з місця події поїхав. 

Читайте також: У Львові водій збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика зі сестрою і утік. Відео

У поліції наразі не встановили особу водія і який це був маршрут. Тому просять усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини смерті 69-річного мешканця, просять зголоситись на оперативну лінію 102 або у найближчий територіальний підрозділ поліції.

За цим фактом слідчі  відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!