Політична реклама

У Львові з березня стартує розпродаж майна

958 0
Роботу над майновими аукціонами у Львові активізують з березня. Про це 30 січня повідомив начальник управління комунального майна Львівської міської ради Євген Климкович.

 

За словами чиновника, у мерії вже готують до продажу через конкурс та з аукціону 7 приміщень, однак назвати адреси він не захотів.

«Сподіваюсь, надходження (від продажу майна, – ред.) будуть не гірші, ніж 2012 року… Адже 2013 рік складний. Зараз маємо проблеми з обстеженням приміщень – бракує коштів на оплату автомобіля», – прокоментував чиновник.

Як інформував ZAXID.NET, впродовж 2012 року Львів продав комунального майна на 60 млн грн. Це на 3,5 млн грн більше, ніж 2011 року. Від оренди комунальних приміщень у бюджет міста надійшло майже 24 млн грн. Загалом торік у Львові провели 12 аукціонів.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!