Унаслідок падіння з четвертого поверху будинку у лікарні Львова помер 20-річний хлопець

14015 0
Рятувальники за допомогою медичних нош зняли потерпілого з даху будівлі, транспортували до карети швидкої, але чоловік у лікарні помер.
фото: гу дснс україни у львівській області

фото: гу дснс україни у львівській області

У Львові з висоти 4-го поверху на дах одноповерхового магазину впав 20-річний хлопець. Повідомлення про це до Служби порятунку «101» надійшло 4 січня, о 23:35. Нещасний випадок трапився на вул. Ярославенка, 47, що у Сихівському районі Львова.

Як повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області, чоловік 2001 року народження потребував медичної допомоги. До місця події направили рятувальників 30 державної пожежно-рятувальної частини міста.

Читайте також: Чоловік, на якого в Новий рік наїхала швидка, досі у важкому стані під ШВЛ

Рятувальники за допомогою медичних нош зняли потерпілого з даху будівлі, транспортували до карети швидкої медичної допомоги та у важкому стані госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню Львова. Для допомоги залучили одну одиницю спецтехніки та п’ять людей особового складу.

Як повідомили у коментарі Тvoemisto.tv у 8-ій міській лікарні, хлопця не вдалося врятувати. Він помер у реанімації.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!