У Львові з дитячого екологічного центру викрали тварин, шукають свідків

5021 0
Зникли декоративні кролики, шиншили та інші мешканці Центру.

6 квітня стало відомо, що у Львові з міського дитячого еколого-натуралістичного центру викрали тварин: декоративних кролів, дегу, шиншилу і незрячого крука. Про це ідеться на сторінці Центру у Facebook.

Читайте також: Погладь поні, погодуй козеня, пригорни кролика. Репортаж з екоцентру на Кубанській

«Ці тварини були у вільному доступі для гуртківців Центру, тобто клітки не закривались на замки, адже тварини були контактними. Є припущення, що тварини викрадені з метою подальшого продажу», – ідеться в повідомленні.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv директор Центру Ігор Антахович, у поліцію працівники не звертались з кількох причин: по-перше, тварини були принесені дітьми, тобто не є власністю міської громади, по-друге, вони були у вільному доступі. Тому, каже Ігор Антахович, Центр сподівається на допомогу львів'ян.

На його думку, перш за все злодій полював на крука, особливість якого в тому, що він уміє розмовляти. За словами директора Центру, до нього неодноразово звертались з пропозицією купити птаха, але завжди отримували відмову, адже цей різновид круків охороняється державою, і Центр проти того, щоб він перебував у приватній власності.

Центр просить усіх небайдужих допомогти розшукати та повернути тварин та повідомити будь-яку інформацію про їхнє викрадення.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!