У Львові з груповим отруєнням госпіталізовано 8 осіб

3927 0
Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, сьогодні, 9 серпня, у Львові з груповим отруєнням було госпіталізовано 8 осіб.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

Приблизно о 10 год. ранку до диспетчера Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну лікарню з 8 по 9 липня групи осіб, що 7 липня були на святкуванні дня народження за домашньою адресою.

Зокрема, з діагнозом гостра кишкова інфекція, гострий гастроентероколіт госпіталізовано в інфекційне відділення ЛОІКЛ 8 осіб у стані середньої важкості.

Пацієнтам проводять повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до протоколів МОЗ України.

Читайте також: На Львівщині від отруєння грибами померла однорічна дитина. Як уберегтися?Нагадаємо, минулого тижня у Львові госпіталізували п’ятьох дітей із харчовою токсикоінфекцією. Серед них – діти віком 3 місяці та 5 років. 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!