У Львові з храму викрали скриньку для пожертв на АТО

3186 1
З Домініканського собору, що знаходиться у Львові на пл. Музейній, 1 молодий чоловік викрав дерев’яну скриньку, в яку люди кидали свої пожертви на шоломи для солдат в АТО. Трапилося це, за словами очевидців, у четвер, 18 вересня.
Фото: inspired.com.ua

Фото: inspired.com.ua

Про це повідомив отець, який служть у храмі, написала 21 вересня на своїй сторінці у Facebook волонтер Люба Возняк.

«А з печального, то сьогодні (21 вересня, - ред.) отець в Домініканах розказав, що скриньку яку люди кидали свої пожертви на шоломи в четвер було викрадено якимось молодиком. При тому, що скринька була дерев'яна на ніжці, а не просто коробочка на столі», - повідомляє Люба Возняк.

Збір коштів для купівлі шоломів українським військовим розпочався з 12 вересня у трьох храмах Львова. Принести гроші можна у храм Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор), у церкву Михайла на вул. Винниченк та в церкву Собору святого Івана Хрестителя на вул. Зубрівській. 

Нагадаємо, раніше у кінці серпня в аптеці поблизу Львова молодик викрав скриньку з грошима для військових.

 

Читайте також:
22 Вересня, 2014 15:55
львівянин нехай виставлять запис з відеокамери,при в ході в церкву стоїть камера6235
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!