У Львові з маршрутки на ходу випала дитина. Відео

8471 1
Хлопчик випав із задніх дверей маршрутки за кілька секунд після того, як вона рушила з зупинки.
Фото: скрін-шот з відео

Фото: скрін-шот з відео

У Львові із задніх дверей маршрутки №45 під час руху випав хлопчик. Його спершу притисло дверима, після чого водій зупинив автобус. Відповідне відео інциденту опублікувала в Youtube користувачка Oksana N.

Із відео видно, як на одній із зупинок до салону маршрутки спершу заходить хлопчик, потім мама, однак автобус рушає і жінка залишилась на зупинці, а хлопчик випав за кілька метрів після того, як автобус рушив.

Як написала у спільноті Варта1 очевидиця інциденту Оксана Заєць, вона викликала поліцію. За її словами, жінка, що була з хлопчиком, зникли з місця події.

У прес-службі Патрульної поліції Львівщини у коментарі Zaxid.net підтвердили, що склали постанову за ст. 125 КУпАП (порушення ПДР) на водія, якого зупинили на кінцевій зупинці поблизу ТРЦ Viktoria Gardens.

Додамо, що маршрутка №45 належить комунальному АТП-1. Керівник АТП Орест Хамула повідомив, що про випадок дізнався із соцмереж, а звернень від поліції чи Гарячої лінії Львова не отримував.

За словами водія, випадок трапився через те, що пасажири заходили до салону тоді, коли двері вже зачинялися, а водій почав рушати. Очільник АТП пообіцяв з’ясувати обставини ситуації з водієм вже завтра.

18 Червня, 2018 15:00
Анджей Коректніше він вистрибнув(невдачно) з незачинених дверей автобуса злякавшись що поїде сам
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!