У Львові з маршрутки випала вагітна жінка

8053 0
За словами потерпілої, водій маршрутного таксі №13, не зачинивши дверей, виїхав із зупинки, внаслідок чого його пасажирка випала з автобуса.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 23-го березня о 9.00 на вулиці Виговського. За словами потерпілої, водій маршрутного таксі №13, 59-річний львів’янин, не зачинивши дверей, виїхав із зупинки. Після цього пасажирка автобуса, 30-річна жителька Стрия, випала з громадського транспорту. Жінку з тілесними ушкодженнями «забій правої гомілки, загроза можливості переривання вагітності» доставлено до однієї з лікарень Львова. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Читайте також: Е-квиток і старі маршрутки. Як зміниться транспортна система Львова

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Додамо, згідно з даними порталу www.eway.in.ua, маршрут №13 обслуговує ТОВ «Фіакр – Львів».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!