У Львові з нагоди старту Олімпійських ігор піднімуть національний стяг

1954 0
У п'ятницю, 5 серпня, у Львові відбудеться урочиста церемонія підняття Прапорів з нагоди відкриття Ігор ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.
фото: inlviv.in.ua, vinnitsaok.com.ua, novij-rik.pp.ua

фото: inlviv.in.ua, vinnitsaok.com.ua, novij-rik.pp.ua

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України розпочнеться о 13:00 на площі перед Львівської обласною державною адміністрацією.

У заході візьмуть участь представники громадськості, влади, депутатського корпусу, фізкультурно-спортивного активу Львівщини, видатні спортсмени області, ветерани спорту.

«Такі церемонії відбудуться в обласних та районних центрах України заради  популяризації олімпійських цінностей, залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя, поглиблення знань про олімпійський спорт», - зазначила заступник начальника управління Оксана Вацеба.

Читайте також: Львів’янки представлятимуть Україну на Олімпійських іграх 2016

Зазначимо, у суботу, 23 липня, на Софіївській площі у Києві відбудеться урочиста церемонія проводів національної Олімпійської збірної на Ігри XXXI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. Серед понад 200 українських спортсменів в Бразилії будуть змагатися й 17 спортсменів Львівської області представники 8 видів спорту. Зокрема таких як вільна боротьба, кульова стрільба, фехтування, важка атлетика, веслування, стрільба з лука, сучасне п’ятиборство, художня гімнастика.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!