У Львові з неорганічного сміття пропонують створювати арт-об'єкти

2256 1
Створювати із неорганічного сміття арт-об’єкти - саме таким чином громадська організація «ГРАНІТ» прагне привернути увагу до проблеми сміття та підкреслити важливість вторинної переробки відходів. Захід проведуть в рамках урбаністичного фестивалю «Твій простір», що відбудеться 23-27 червня. Львів'яни також можуть долучитися до ініціативи.
фото: lady.tochka.net

фото: lady.tochka.net

Щоб долучитися до ініціативи необхідно пошукати на свої балконах, комірках і гаражах речі, які давно стали непротрібними, але все ще чекають свого другого шансу. Це можуть бути відпрацьовані лампочки, старі светри, надбитий керамічний посуд, бита плитка, бляшанки, старі футболки, кольорові нитки та ґудзики.  

Усе це можна приносити до Urban-бібліотеки (вул. Устияновича 4), де діє пункт збору матеріалів для майстерок фестивалю.

Окрема, можуть знадобитися старі стільці і табуретки. За допомогою них облаштують лекційну зону фестивалю. Тому львів'ян, які мають такі непотрібні меблі, просять написати на електронну адресу: [email protected].

 У рамках фестивалю «Твій простір», який організовує ГО «ГРАНІТ» спільно з відділом по роботі з молоддю департаменту гуманітарної політики ЛМР, відбудеться також лекції, майстер-класи, кінопокази та багато інших цікавих заходів, які будуть анансовані згодом на сторінках  фестивалю у соціальних мережах

 Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
24 Червня, 2016 12:14
axabnrg Сміття та поводження з твердими побутовими відходами – проблема багатьох населених пунктів. Вирішити питання можна тільки об'єднавши зусилля декількох громад. Як саме можна успішно реалізувати подібний проект за моделлю DESPRO можна дізнатися на їх сайті тут:
[***]://despro.org.ua/detsentral%D1%96zovan%D1%96-poslugi/povodzhennya-z-pobutovimi-v-dkhodami/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!