Політична реклама

У Львові з нового терміналу аеропорту курсують автобуси №48

1021 0
У Львові автобуси № 48 курсують з нового терміналу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Маршрут цих автобусів пролягає через: вул.Любінська (новий термінал) – вул.Виговського – вул.Володимира Великого – вул.Кн.Ольги – вул. Сахарова – вул.Коперніка  - вул.Дорошенка - пр. Свободи – пл. Галицька - вул. І.Франка - вул. Вітовського – вул.Сахарова - вул.Кн.Ольги – вул.Володимира Великого – вул.Виговського – вул.Любінська.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, на маршруті курсує 5 автобусів. Маршрут обслуговує ТзОВ «Успіх БМ».

Нагадаємо, 12 квітня у Львові за участі президента України Віктора Януковича та президента УЄФА Мішеля Платні урочисто відкрили новий термінал Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Та поки що термінал працює лише у дні, коли є рейси компанії «Wizzair». Інші авіакомпанії, які здійснюють міжнародні рейси зі Львова, переїдуть у новозбудване приміщення приблизно через 3 тижні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!