Політична реклама

Театр з Дніпропетровська привезе до Львова російськомовні комедії

1656 0
26 та 27 червня у Львові гастролюватиме Дніпропетровський академічний український молодіжний театр. Вистави можна буде побачити у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Як повідомила tvoemisto.tv керівник літературної частини Дніпропетровського академічного молодіжного театру Віра Макогонова, до Львова актори привезуть дві вистави. Комедію-фарс «Будьте здорові» за твором паризького комедіографа П'єра Шено та романтичну комедію "Сільвія" за твором Альберта Герні. Виставу «Будьте здорові» актори зіграють вперше.

Обидві вистави звучатимуть російською мовою, зазначила Віра Макогонова. За її словами, обрали саме ці вистави, оскільки вони легкі і розважальні, добре підходять для вечірнього перегляду.

Спочатку до ідеї їхати до Львова з російськомовними п’єсами у театрі поставилися насторожено, розповіла Віра Макогонова. Однак згодом вирішили, що саме ці вистави актори зможуть зіграти для львівських глядачів найкраще. За словами Віри Макогонової, у Львові багато хороших театрів та акторів, тож глядач звик до високого рівня театральної майстерності, тому й підбирали репертуар особливо уважно.

З виставами до Львова дніпропетровські актори приїжджають вперше. Окрім Львова, вони також виступлять на сценах Самбора і Дрогобича. 

Ціна на квитки становитиме від 60 до 100 грн. Квитки можна придбати вже від завтра, 13 червня, у касах театру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!