У Львові з вікна восьмого поверху випав 36-річний чоловік

3985 0
Чоловік впав на дах магазину і зараз перебуває у лікарні у важкому стані.
фото: dzerkalo.media

фото: dzerkalo.media

Уночі, 12 січня, близько 02:50 год., у Львові, на вул. Гетьмана Мазепи, 27, з вікна 8 поверху дев’ятиповерхівки, випав чоловік, повідомляє Департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Читайте також: Потрібна донорська кров для порятунку Ольги Костенко, яка випала з 7 поверху

Як зазначили у ДСНС, чоловік випав з вікна восьмого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку і впав на дах магазину. Рятувальники за допомогою висувної драбини дістались другого поверху, де знаходився потерпілий. Чоловіка зафіксували до медичних нош та через вікно квартири на другому поверсі передали працівникам медичної допомоги.

36-річного чоловіка госпіталізували у Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Як повідомили Тvoemisto.tv у лікарні, чоловік лежить у реанімації у важкому стані. Жодних прогнозів медики не дають.

Обставини події зараз встановлюють.

Нагадаємо, що 2 січня з балкону сьомого поверху на вул. Виговського, випала 33-річна Ольга Костенко. Жінка вижила, проте з численними травмами та переломами потрапила у 8-му міську лікарню Львова. Її стан дуже важкий, вона перебуває у реанімації.

5 січня з висоти 4-го поверху на дах одноповерхового магазину впав 20-річний хлопець. Проте, його не вдалося врятувати, він помер у реанімації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!