У Львові з вікна випав 18-річний строковик із Харкова

2211 0
За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ з приміткою «самогубство».
mistovnua

mistovnua

У Львові з вікна будівлі на вулиці Стрийській випав 18-річний солдат строкової служби. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

«30 жовтня надійшло повідомлення, що виявили тіло чоловіка без ознак життя. Загиблим виявився 18-річний мешканець Харківської області. Він випав з вікна четвертого поверху. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ з приміткою «самогубство», – зазначила Світлана Добровольська.

Трагедія трапилась на території військової частини Нацгвардії, на вулиці Стрийській. Харківське інтернет-видання MyKharkov.info зазначає, що при поверхневому огляді тіла загиблого на його лівій руці виявили напис «кремуйте». Строковика призвали на службу 27 жовтня.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!