У Львові за 7 млн грн планують відремонтувати відділення лікарні святого Пантелеймона

2251 0
Йдеться про капітальний ремонт відділення судинної хірургії Центру серця та судин.
Клінічна лікарня швидкої допомоги / Фото: Галнет

Клінічна лікарня швидкої допомоги / Фото: Галнет

У Львові оголосили тендер на капітальний ремонт відділення судинної хірургії Центру серця та судин лікарні св. Пантелеймона (колишня назва  клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова), що на вул. Миколайчука, 9. Очікувана вартість становить майже 7 мільйонів гривень. 

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv технічний директор Першого ТМО Львова Володимир Гончарук, йдеться про повноцінну заміну інженерних мереж, облаштування нового покриття у приміщеннях Центру, освітлення, вентиляції, встановлення нових дверей тощо.

Читайте також: «Топольна, Орлика і 8-ма лікарня». Чого чекати від об’єднання найбільших лікарень Львова

«Це  повна заміна всього: інженерних мереж (вода, каналізація, електромережі), підлоги. Покриваємо, згідно з вимогами ДБН, або лінолеум струмопровідний чи медичний, або плиткою. Окрім цього, заміна стелевого покриття, оновлення стін, нове освітлення, заміна дверей, проведення кисневої лінії та встановлення розподільчих розеток. Вартість робіт орієнтовно відповідає нашій специфікації. Тобто, якщо йдеться про палатний фонд, то є одні вимоги, якщо про операційні чи маніпуляційні, то зовсім інші, інше покриття стін чи підлоги», – каже він.

Додамо, що термін виконання робіт  31 грудня наступного року.

Нагадаємо, лікарня св. Пантелеймона провела тендер на будівництво наземного закритого переходу, який з’єднає дитячу поліклінку №2, що на вул. Мазепи, 25, із головним корпусом медзакладу на вул. Миколайчука, 9. Переможцем тендеру стало ТОВ «Сервіскотломонтаж-Львів», одним із власників якого є Сергій Липовецький. Раніше він був помічником депутата ЛМР від БЮТ Олега Породка. 

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!