У Львові за день роботи радару TruCam оштрафували 23 водіїв

5549 0
«Рекордсмен» їхав проспектом Червоної калини зі швидкістю 100 км/год.
фото укрінформ

фото укрінформ

Учора, 30 вересня, у Львові на проспекті Червоної Калини запрацював радар для автоматичного вимірювання швидкості TruCam. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Про роботу радарів повідомляють встановлені спеціальні дорожні знаки, також на ділянці працює екіпаж патрульної поліції. Проте лише за один день роботи пристрою поліцейські винесли 23 постанови на порушників швидкісного режиму в межах населеного пункту.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

«Рекордсменом першого дня на Сихові став водій на позашляховику. Вимірювач швидкості зафіксував рух автомобіля Toyota Land Cruiser – 100 км/год. Порушник має сплатити штраф 255 гривень», – ідеться в повідомленні поліції.

Патрульні наголошують, що перевищення швидкості є першою причиною дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

Нагадаємо, два нових пристрої TruCam на просп. Червоної калини та на вул. Стрийській у Львові мали запрацювати 19 вересня. Але для їх роботи потрібно було встановити спеціальні дорожні знаки. Тож TruCam на Сихові запрацював вчора, а TruCam на вул. Стрийській, обіцяють патрульні, почне працювати менше, ніж за тиждень.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!