У Львові за місяць створили більше ста ОСББ

1685 0
Станом на 1 липня їх у Львові нараховують 832 ОСББ. Як розповів Сергій Солтис, начальник відділу супроводу ОСББ, позитивна динаміка особливо помітна за останні кілька місяців. Про це інформують у прес-службі міськради.

«За останні місяці є хороша динаміка щодо створення ОСББ. До прикладу, за останній місяць 127 будинків створили ОСББ. Станом на 1 липня у місті є 832 ОСББ. По кількості ОСББ – ми одні з перших по Україні. Особливо багато об’єднань у нас створюється останніми місяцями», – розповідає Сергій Солтис, начальник відділу супроводу ОСББ.

Відтак, аби отримати всю необхідну інформацію як створювати ОСББ, мешканці можуть звертатись у відділі супроводу ОСББ.

Читайте також: А ви вже домовилися із сусідом? Як у Львові створюють ОСББ

«Якщо мешканці будинку хочуть створити ОСББ, то отримати консультацію вони можуть у районній адміністрації або у нас. Можна приходити запитувати, телефонувати, радо надамо необхідну інформацію», – додає Сергій Солтис.

«Станом на зараз маємо 700 тис грн на завершення ремонтних робіт по трьох об’єктах. Також ще 3 млн грн передбачені по програмі «Теплий дім». Деякі мешканці вже користуються цією програмою», – зазначив Сергій Солтис.

Читайте також: П'ять фактів про приховані можливості ОСББ

Проконсультуватися з питання створення об’єднання можна у відділі супроводу ОСББ департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР (пл. Ринок, 1, каб. 107, тел. 297-59-95).

Опублікувала Наталія Середюк

ТЕГИ: ОСББ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!