У Львові за тиждень стались 162 аварії

1580 0
З них 14 – з потерпілими: загиблими або травмованими.
Фото: poltava 365,com

Фото: poltava 365,com

З 26 жовтня до 2 листопада у Львові сталось 162 ДТП, повідомили у патрульній поліції Львівської області.

148 аварій були без потерпілих, а внаслідок 14-ти є травмовані та загиблі. Також у поліції повідомили, що за тиждень у Львові склали 50 протоколів за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Львів'яни можуть викликати поліцію через мобільний додаток

У поліції нагадують, що за керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного порушників штрафують на 10 200 гривень і позбавляють прав керування строком на 1 рік.

Нагадаємо, 31 жовтня у центрі Львова сталась смертельна ДТП - КамАЗ збив літню жінку.

Нагадаємо, на Львівщині триває кампанія #Безпечні дороги, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкінці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії#Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».

Фото: Патрульна поліція Львівської області/Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!