Політична реклама

У Львові заблокований рух на проспекті Свободи

1630 0
Рух транспорту на проспекті Свободи у Львові заблокований багатотисячною колоною студентів, які рухаються від площі перед університетом І.Франка на Львівський Євромайдан.

По обидві сторони проспекту утворився величезний затор з автомобілів, пише Львівський портал. Рух транспорту ніхто не регулює, деякі автомобілі сигналять студентам, таким чином висловлюючи їм свою підтримку.

На вулицях Січових Стрільців та Гнатюка рух автомобілів також ускладнений, оскільки саме цими вулицями рухається багатотисячна колона студентів від площі Івана Франка до площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку.

Відтак, як інформувало Твоє місто, водіям Льова радять не їхати в центр міста власним авто. Окрім того, варто оминати вулиці біля захоплених адмінбудівель, рух транспорту там ускладнений.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!