У Львові заблокували магазин, який продавав алкоголь

4431 0
Діяльність підприємств, які порушуватимуть роботу, так само блокуватимуть.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вул. Князя Романа у Львові заблокували роботу магазину, який продавав алкоголь незважаючи на заборону. У міській раді повідомили, що разом з правоохоронцями обмежили діяльність магазину відповідно до наказу Галицької райдержадміністрації.

«Попри заборону, тут продавали алкоголь. Вже не будуть. Повідомляйте про порушення на Гарячу лінію 15-80. Будемо пояснювати всіма доступними методами. З запитаннями про те, як вижити і побороти стрес без алкоголю, звертайтесь до наших військових», – наголосив міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Як львівський бізнес підтримує військових ЗСУ. Ініціативи

Зазначається, що підприємства, які порушуватимуть заборону, будуть обмежені в роботі. «Сухий закон» у місті діє від початку війни. Відповідне рішення міськрада прийняла на вимогу військових.

«Зброя і алкоголь - непоєднувані речі. Моя позиція дуже однозначна і безапеляційна - алкоголь у часі воєнного стану має бути забороненим! Це стосується і військових, і цивільного населення. Необережне поводження зі зброєю може завдати шкоди як власнику зброї, так і мирним мешканцям», – зауважив керівник тероборони Львівщини Валерій Курко.

Натомість міська влада допомагатиме львівським крафтовикам алкоголю з організацією продажу продукції на експорт.

Нагадаємо, продаж алкоголю у магазинах та закладах громадського харчування повністю заборонили у Львові з 1 березня. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!