У Львові заборонили будівництво багатоповерхівок на вул. Пулюя

7782 5
У Львові скасували декларацію про початок будівництва на вулиці Пулюя, 36.
фото: news.vashmagazin.ua

фото: news.vashmagazin.ua

Міська інспекція державного архітектурно-будівельного контролю перевірила та обстежила будівництво багатоповерхівок, навчально-виробничого комплексу та трансформаторної підстанції на вул. Пулюя, 36. За результатами перевірки встановили факт недостовірності даних у декларації про початок будівництва, відтак –  ухвалили рішення про її скасування, – інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові на будівництві загинув 22-річний юнак

Окрім цього, Інспекція зобов’язала забудовника ТзОВ «Діексбі Інтернешнл»  усунути виявлені порушення вимог законодавства та зупинити виконання будівельних робіт на вулиці Пулюя, 36, про що видала відповідні припис та протокол.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
19 Грудня, 2016 20:00
Стіп Організація ЮНЕСКО заборонила будувати в центрі міста будинки, якщо будете порушувати архітектуру Львова пропинимо фінансування, а ніхто не будує сказав МЕР вони самі ростуть бо клімат позволяє.
19 Грудня, 2016 19:47
Стіп Скажіть чому великі будівельні компанії будують так як малі но ціна відрізняється, будівництво відбувається 1 до 1. Но малі хочуть придусити.
19 Грудня, 2016 19:40
Стіп В нас є багато забудовників які можуть побудувати житло для не багатих людей для учасників АТО,але Мерія ніколи така не дозволить бо вона з того ніщо не буде мати.
18 Грудня, 2016 15:57
Назар Людям перед вкладенням грошей треба перевіряти папірці у забудовника.
18 Грудня, 2016 12:15
Еля Не зрозуміла, ЗА ЩО зупинили будівництво? Через якісь папірці? Папірці зробити- треба хабарі давати, а забудовник не захоті, видно.
Що робити людям, хто вже здав гроші на майбутню квартиру і чекає?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!