У Львові заборонили пересувні цирки

4584 0
У середу, 13 липня, Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення заборонити у Львові пересувні та мобільні цирки. Про порушників львів’яни мають повідомляти у поліцію.
фото: ruscircus.ru

фото: ruscircus.ru

Цирки у Львові заборонили у зв’язку із Законом України «Про захист тварин від жорстокого поводження». На думку членів виконкому, такі установи є причиною страждань тварин та їх загибелі.

Спочатку на виконкомі планували заборонити лише ті цирки, які не мають належних умов для утримання тварин та відповідної документації. Однак рішення змінили після виступу секретаря міськради Анатолія Забарали. Посадовець зазначив, що під час переїзду цирку тварини піддаються стресу. Зрештою, виконавчий комітет заборонив усі пересувні цирки у Львові.

Про пересувні цирки жителі мають повідомляти у поліцію. Що загрожує правопорушнику, наразі уточнюється. Над цим питанням працюють юристи ЛМР

Читайте також: У Шевченківському гаю з’явився Бембі.

 

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!