У Львові заборонили роботу магазинів побутової техніки. Новий протокол ТЕБ і НС

3267 0
Натомість дозволити роботу шиномонтажу, хімчисток, пральок, магазинів автозапчастин та запчастин для сільськогосподарської техніки.
Ілюстративне фото: tqm.com.ua

Ілюстративне фото: tqm.com.ua

У Львові ввели нові обмеження на час карантину й водночас дозволили працювати низці закладів. Про це під час брифінгу повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії коронавірусу

Нині на засіданні міської комісії ТЕБ і НС вирішили дозволити роботу шиномонтажу, хімчисток, пральок, магазинів автозапчастин та запчастин для сільськогосподарської техніки.

Натомість у Львові заборонили роботу магазинів побутової техніки, фотосалонів та канцелярції. Натомість вони можуть працювати на доставку.

Також комісія затвердила нові правила поховання людей із коронавірусом та тих, у кого була підозра.

Читайте аткож: Ринки Львова мають перейти на безготівкову оплату товарів до 15 травня

Нагадаємо, Кабмін посилив карантинні заходи в Україні, заборонивши виходити на вулицю без масок, відвідувати парки і сквери та гуляти більше, ніж двоє.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!