У Львові заборонили роботу нічних клубів

3331 0
Роботу нічних клубів заборонили від сьогодні на території Львова, Винників, Брюховичів та Рудного.
Фото: Split

Фото: Split

На період карантину у Львові заборонили роботу нічних розважальних закладів. Таке рішення сьогодні, 2 липня, ухвалила міська комісія з питань ТЕБ і НС.

Роботу нічних клубів заборонили від сьогодні на території Львова, Винників, Брюховичів та Рудного.

Також комісія тепер рекомендує закладам харчування не працювати після 22:00. Сьогодні через порушення заборони попередження отримали вже чотири ресторани. Головний санлікар Віктор Ляшко пояснив обмеження часу роботи кафе та ресторанів тим, що нові обмеження не дадуть працювати нічним клубам. 

Нагадаємо, карантин у Львові для кафе, барів і ресторанів послабили 24 червня. Тоді дозволили працювати залам ресторанів та кафе за умови, якщо у приміщенні буде не більше 10 людей. Також у ресторани можна ходити лише у масках, а на вході відвідувачам мають вимірювати температуру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!