У Львові заборонили спорудження нових МАФів до 2019 року

4009 0
До кінця травня 2018 року дозволи здійснювати підприємницьку діяльність у близько 1600 МАФах, які зараз встановлені у місті.
фото ілюстративне: finance.bigmir.net

фото ілюстративне: finance.bigmir.net

Депутати Львівської міськради прийняли мораторій на встановлення нових МАФів у місті до кінця 2019 року. За таке рішення під час сесії 2 березня проголосували 46 депутатів. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

«Встановити мораторій на доповнення комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у м. Львові новими тимчасовими спорудами терміном до 31.12.2019», – йдеться у тексті ухвали.

Окрім цього депутати ЛМР продовжили до кінця травня 2018 року дозволи на підприємницьку діяльність у близько 1600 МАФах, які зараз встановлені у місті. При цьому управління комунальної власності ЛМР при укладанні нових договорів із підприємцями зобов'язали рекомендувати не торгувати алкоголем у МАФах.

«Після завершення цього терміну, якщо до підприємців не буде зауважень щодо документів чи розміщення споруд, ми пропонуємо продовжувати дозвіл на ведення підприємницької діяльності до 31 травня 2020 року», – заявила під час обговорення цього питання у сесійній залі директорка департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

За її словами, до травня 2018 року департамент містобудування має розробити нову схему розміщення МАФів у Львові, яка й регулюватиме встановлення тимчасових споруд.

Окрім того депутати мають створити робочу групу, яка розглядатиме пропозиції щодо вилучення МАФів із цієї схеми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!