У Львові обмежили в'їзд вантажівок через складні погодні умови

979 0
Наразі заборона на в'їзд вантажного транспорту у місто діятиме до кінця цього тижня.

Сьогодні у Львові під час засідання штабу з боротьби із наслідками негоди прийняли рішення тимчасово обмежити в'їзд у місто великогабаритного транспорту, який заїжджає у Львів транзитом. Наразі дозволили лише в'їзд для фур, що транспортують продукцію для потреб міста, повідомили у міськраді.

Читайте також: Медики через кучугури снігу завезли хвору з інфарктом на санках до «швидкої». Фото дня

Це рішення пояснюють тим, що якщо буде падати сніг, то він зумовлюватиме закоркованість.

«Ми фактично фіксуємо рішення, що в'їзд в місто для фур є закритий. Дозволений, тільки, якщо вони заїжджають для потреб міста, везуть якусь продукцію і необхідні для життєдіяльності речі. Це контролюватиме поліція», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Наразі заборона на в'їзд  вантажного транспорту у місто діятиме до кінця цього тижня. Якщо ж негода триватиме, то дію обмежень продовжать.

Також мешканців закликають за можливості не брати автомобілі, а їздити громадським транспортом у період снігопадів.

Читайте також: Льодяний дощ і сніжна крупа. Чим синоптики пояснюють погодні аномалії у Львові

Зазначимо, що за ніч у Львові випало понад 11 см снігу. На вулицях працювали 1 669 двірників. Найскладніша ситуація із внутрішньоквартальними вулицями. 32 одиниці техніки місту надали ринки, будівельні компанії та підприємства.

У четвер, 11 лютого, погода дещо погіршиться. Активні атмосферні фронти зумовлять значні опади – буде сніг з переходом у мокрий сніг. Ожеледь, налипання мокрого снігу, вдень хуртовини. Температура удень складатиме від -2 до +3 градусів. У другій половині дня буде зниження до -7 градусів морозу. 12-13 лютого варто очікувати «класичний» сухий сніг, але температура вже становитиме 11-16 градусів морозу. Надалі упродовж тижня також збережеться морозяна погода.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!