У Львові забудовника на вулиці Малоголосківській оштрафували на 2,5 мільйона гривень

1668 0
Міська інспекція ДАБК відмовила забудовнику у дозволі на виконання будівельних робіт через численні недоліки у проєктній документації.
фото: любомир зубач/фейсбук

фото: любомир зубач/фейсбук

Міська інспекція ДАБК завершила позапланову перевірку будівництва багатоповерхівку в районі вул. Малоголосківської (біля ЖК «Обрій-2»), яку зводить ТзОВ «Львівський домобудівний комбінат-плюс». У результаті вона наклала 2, 5 млн гривень штрафу, а також видала забудовнику припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт.

Як повідомили у департаменті з питань містобудування ЛМР, у квітні цьому забудовнику міська інспекція ДАБК відмовила у дозволі на виконання будівельних робіт через численні недоліки у проектній документації. Зокрема, плани поверхів, фасадів, генплан не відповідали державним стандартам України, технічні умови щодо водопостачання та водовідведення не були затверджені в департаменті житлово-комунального господарства тощо.

У департаменті закликали львів’ян утриматися від купівлі житла у цій багатоповерхівці. 

Читайте також: Біля «Чебуречної» у Брюховичах зводять готель без погодження

Нагадаємо, що на карті незаконних забудов у Львові – кілька десятків житлових комплексів. Йдеться, зокрема про такі компанії, як ОК «Вілла Варшава», ГО «Наше ідеальне місто», «Престиж Умань», ПрАТ «Ірокс» тощо. Tvoemisto.tv спілкувалося з юристом і дізналось, на що треба звернути увагу перед купівлею нерухомості в новобудові та чи можливо повернути кошти, якщо щось пішло не так.

Фото департаменту містобудування ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!